ALMANYA EURO TIER HAYVANCILIK FUAR PROGRAMI

  1. GÜN 14 KASIM ISTANBUL – BREMEN

İstanbul yeni Havalimanında saat 13:30 da Bremen uçağı için buluşma. Gerekli bagaj ve pasaport işlemler ardından 16:00 de kalkacak uçak için kapıya geçiş. Yerel saat 17:25 da Bremen havalimanına varış. Bizleri bekleyen otobüs ve rehberimiz eşliğinde kısa bir Bremen turunun ardından otele transfer. Otele varısın ardından oda dağılımı ve yerleşme.

Otel Bremen merkezde olduğundan dolayı misafirlerimiz serbest dolaşabilir.

Geceleme otelde.

  1. GÜN 15 KASIM BREMEN - HANNOVER

Sabah saatlerinde otelde alacağımız kahvaltının ardından bizlere ait otobüsümüz ile Bremen’den Hannover e gidiyoruz. Yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika suren yolun ardından Hannover fuar alanına giriş yapıyoruz. Fuar ziyaretleri ve gezisinin ardından aksam buluşma saatinde fuar alanından Bremen konaklama yapacağımız otele geçiş sağlıyoruz. Konaklama Bremen otelde.

NOT: Hannover de konaklama maliyetleri ve otellerde yer müsaitliğinin olmaması nedeniyle Bremen tercih edilmiştir. Ayrıca Hannover konaklamalarda fuar alanına ulaşım trafik yoğunluğuna bağlı olarak 1 saat sürmektedir.

  1. GÜN 16 KASIM BREMEN - HANNOVER

Sabah saatlerinde otelde alacağımız kahvaltının ardından bizlere ait otobüsümüz ile Bremen’den Hannover e gidiyoruz. Yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika suren yolun ardından Hannover fuar alanına giriş yapıyoruz. Fuar ziyaretleri ve gezisinin ardından aksam buluşma saatinde fuar alanından Bremen konaklama yapacağımız otele geçiş sağlıyoruz. Konaklama Bremen otelde.

  1. GÜN 17 – 18 KASIM BREMEN - HANNOVER

Sabah saatlerinde otelde alacağımız kahvaltının ardından otelden çıkış işlemlerimizi yapıyoruz. Hannover e geçiş isteğe bağlı olarak fuar alanına veya grup ile beraber Hannover şehir turu yapıyoruz. Hannover şehir turunun ardından alış veriş için serbest zaman ve akşam yemeği için buluşma. Aksam yemeğinin ardından saat 22:30 da Hannover havalimanına hareket. Havalimanına varışın ardından pasaport ve bagaj işlemleri. Saat 02:00 da kalkacak İstanbul uçağına geçiş. Yerel saat 07:10 İstanbul Sabiha Gökçen havalimanına varış ve turumuzun sonu.

 

 KONAKLAMALAR

STEIGERBERGER BREMEN HOTEL 4*

 Weser Nehri kıyısında yer alan Steigenberger Hotel Bremen, şehir merkezine 15 dakikalık yürüme mesafesindedir. Otel 2 sauna, ücretsiz Wi-Fi erişimli odalar ve modern fitness olanakları sunmaktadır. Şehrin manzaralı ve ses yalıtımlı odalar modern ve aydınlık dekora sahiptir. Şık odalar Nespresso kahve makinesi ve Sky TV kanallarıyla donatılmıştır.

Steigenberger'in nehir kenarındaki restoran ve barında yöresel spesiyalitelerin tadını çıkarabilirsiniz. Otelden 5 dakikalık yürüme mesafesinde çeşitli uluslararası ve yerel restoranlar hizmet vermektedir. Modern Weser Quartier bölgesinde bulunan otel, bir dizi bara ev sahipliği yapan popüler Schlachte sahil yoluna sadece 500 metre mesafededir. GOP Varieté Theatre Bremen otelin hemen yanındadır. Bremen Sergi Alanı tesise sadece 3 km uzaklıktadır. Otel, A281 otoyoluna 3 km uzaklıkta yer almaktadır. Bremen Merkez İstasyonu sadece 2 km, Bremen Havalimanı ise arabayla 7 dakikalık mesafededir.

UCUS DETAYLARI HAVAYOLU

KALKIS SEHIR/TARIH/SAAT

VARIS SEHIR/TARIH/SAAT

ISTANBUL 14.11.2022 16:00

BREMEN

14.11.2022 17:25

HANNOVER 18.11.2022 02:00

ISTANBUL SAW

18.11.2022 07:25

 

FİYATLANDIRMA

PROGRAM

UÇUŞ

TWIN (2 KİŞİLİK KONAKLAMA)

SINGLE (TEK) KONAKLAMA

 

EURO TIER ALMANYA PROGRAMI

THY

750 EURO

950 EURO

 

 

FIYATA DAHIL OLANLAR

 

FIYATA HARIC OLANLAR

Türk Havayoları Gidiş Dönüş Uçak Bileti (23 kg)

Otel ve minibar extra harcamalari

Toplam 3 Gece Oda Kahvaltı Konaklama

Öğle Akşam Yemegi

Hannover Şehir Turu

Yurtdışı Harç Bedeli

Bremen Şehir Turu

İç Hat Baglantıları

Fuar giriş Bileti (79 Euro 3 Günlük)

Almanya Vizesi 170 Euro

Gruba Özel Transfer

 

Rehberlik Hizmetleri

 

Saithan Turizm Refekati

 

Seyehat Sigortası

 

Tüm Vergiler

 

           Üyelerimize ve kamuoyuma önemle duyurulur.