"DİSCOVER GLOBAL MARKETS" ETKİNLİĞİNE DAVET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan 22.09.2020 Tarih ve 34221550 -724.01.03-8154 Sayılı Yazısına atfen;

A.B.D. Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı tarafından Birliğimize iletilen ilgide kayıtlı yazıda, A.B.D. Ticaret Bakanlığı tarafından her sene düzenlenen "Discover Global Markets" etkinliğinin bu sene, sanal ortamda,7-9 Ekim 2020 tarihleri arasında ve "Intelligent Manufacturing - Akıllı Üretim Teknolojileri" alanında gerçekleştirileceği ifade edilmektedir. Etkinliğe ilişkin tanıtım broşürü ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Şirketlerimizin, "Akıllı Üretim Teknolojileri" alanında çözümler sunan ve Türkiye'de iş yapmak isteyen Amerikan tedarikçileriyle tanışmak üzere, ilgili etkinliğine katılımlarından memnuniyet duyulacağı ifade edilmiştir.

Etkinliğe katılmak isteyen şirketlerin, aşağıda bilgisi yer alan web sitesi üzerinden ücretsiz olarak kayıt yaptırabilecekleri; bir şirketten birden fazla temsilcinin katılımı durumunda, her bir katılımcı için ayrı olarak kayıt yaptırılması gerektiği belirtilmiştir.

https://www.trade.gov/discover-global-markets-intelligent-manufacturing-international-executive-program

Söz konusu B2B görüşmelerinde yer alacak Amerikan firmalarının taslak listesine aşağıdaki linkten ulaşılabileceği ifade edilmiştir. İlgili listenin sürekli güncellenmekte olduğu ve 100'ün üzerinde Amerikan firmasının katılım sağlamasının öngörüldüğü belirtilmiştir. https://www.trade.gov/discover-global-markets-intelligent-manufacturing-international-executive-programus-participants

Konu ile ilgili olarak detaylı bilgi için A.B.D. Başkonsolosluğu Ticaret Müsteşarlığında görevli Ticaret Ataşe Yardımcısı Perim Akgüner (Perim.Akguner@trade.gov) ile temasa geçilebileceği ifade edilmiştir.

Üyelerimize ve kamuoyuna önemle duyurulur.