2019 YILI PAYDAŞ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

19 Aralık 2019 tarihinde Odamız Şerafettin Tunalı Toplantı ve Konferans Salonunda, 2019 yılı Paydaş Toplantımızı gerçekleştirdik.

         Toplantıya, Susurluk Kaymakamı Osman ATEŞ, Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Belediye Başkan Yrd. Sibel SARI, Baro Temsilcisi Ayfer BAYARSLAN, GMKA Temsilcisi Esra KOCABAŞ, Vergi Dairesi Müdür V. Cehdi CANTÜRK, Milli Eğitim Müdürü Mehmet GÜNGÖR, Halk Eğitim Müdür V. Üzeyir AYDOĞMUŞ, SGK İlçe Müdürü Uysal EROĞLU, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Temsilcisi Taner KARAKUŞ, Ticaret Borsası Başkanı Sefer GÖÇER, Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Mete SEYFELİ, Ziraat Odası Başkanı Özkan GÜRKÖK, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın SAİT, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal ŞEN, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah ÖZEN,283 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Sat.Koop. Başkanı Selahattin AKABEY, THK Temsilcileri  Süleyman TÜRKER, Can ÇALIKIRAN, Cemal KATAR, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Burak ÇANAKÇI, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Temsilcisi İsmail MİRZA, AKP Temsilcisi Şafak MUT, Ramazan AYDIN, CHP İlçe Başkanı İzzet ÖZDEMİR, İyi Parti Temsilcileri Ömer ÖZTÜRK, Gürhan CİHAN, Odamız Üyesi Cankaragül Ltd.Şti temsilcileri Yusuf  OKUMUŞ, Saim BARUT, Odamız Üyesi Serpack Plastik San.ve Tic.AŞ.temsilcileri Selçuk ELVAN, Hüseyin FİLİZ, yerel basın temsilcileri Kemal AYYILDIZ, İrfan AYYILDIZ, İbrahim PAMUKÇU, odamız komite üyeleri katılım sağladı.

            Yönetim Kurulu Başkanımız İlker KURT, açılış konuşmasında odamızın tarihçesinden bahsedip bu zamana kadar gerçekleştirdiğimiz faaliyetler ile ilgili istatistiksel veriler ile paydaşları bilgilendirirken, Akreditasyon ve Kalite Sistem Sorumlumuz Merve ÇETİN ise Akreditasyon Sistemi içerisinde oluşturduğumuz Stratejik Plan, plan içerisinde yer alan amaçlar, hedefler ve stratejiler ile ilgili bilgilendirme yaptı. 

        Toplantının devamında, talebimiz neticesinde paydaşlardan gelen gündem önerilerini de toplantı gündemimize dahil ederek beş yıllık süreçte kendimize yol haritası oluşturmayı amaçladık. Gerçekleştireceğimiz faaliyetlerde kaymakamlık, belediye, kamu kurumları, STK’lar ile işbirliği içerisinde olarak ilçe ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğimizi taahhüt ettik.