ÇİN HALK CUMHURİYETİ 2020 FUARI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Ticaret Bakanımız Ruhsar PEKCAN’ın açıklamış olduğu İhracat Ana Planı çerçevesinde Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) hedef ülke kapsamında olup, ÇHC’ne yönelik ihracaatımızın arttırılmasına teminen, ÇHC’nin 05-10 Kasım 2020 tarihlerinde Şanghay’da gerçekleştirilecek fuar’a güçlü bir seviyede katılım sağlanılmasına karar verildiği belirtilmektedir.

Bu kapsamda, Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz BATUR ile Çin Ticaret Bakan Yardımcısı Ren HOGBIN’in teşrifleri ile anılan fuarın tanıtımı ve ÇHC’ne yönelik bilgilendirme semineri 07 Şubat 2020 tarihinde Dış Ticaret Kompleksi/İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgi için Milli Katılım Organizasyonunu gerçekleştiren İstanbul Maden ve Metaller İhracaatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (İMMİB) tarafından temin edilebilir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Istanbul Maden ve Metaller İhracaatçı Birlikleri İletişim Bilgileri    :

• Çobançeşme Mevkii Sanayi Cad.No:3 Dış Ticaret Kompleksi A Blok Yeni Bosna/İstanbul
  • Tel        :  0 212 454 00 00
  • Fax       :  0 212 454  00 01