SUSURLUK TİCARET ODASI İLE T.C.ZİRAAT BANKASI AŞ.SUSURLUK ŞUBESİ ARASINDA ÜYELERİMİZ İÇİN  BANKKART BAŞAK TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMAN PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansmanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın katılımıyla 10 Aralık 2020  Perşembe günü gerçekleştirildi. Hisarcıklıoğlu ve Aydın’ın imza attığı protokol ile üyelerimiz için ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı için işbirliğine gidildi.

Bu lansman ışığında; T.C.Ziraat Bankası AŞ. Susurluk Şubesi Müdürü Nagihan DEMİR ile Susurluk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlker KURT’un imzalarıyla BANKKART BAŞAK TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PROTOKOLÜ, Susurluk Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda 18 Aralık 2020 Cuma günü saat 15:00’te imzalanmıştır.

İmza Törenine Ziraat Bankası AŞ.adına Balıkesir Bölge Başkanı Kahraman TURCAN , Susurluk Şubesi Müdürü Nagihan Demir katılım sağladı.

Ev sahibi olarak Susurluk Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Çetin, Meclis Üyemiz ve Ziraat Odası Başkanımız Özkan Gürkök,Yönetim Kurulu Başkanımız İlker Kurt,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Serkan Baykal, Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Cenker odamızı temsilen ve Susurluk Afacan Toplu Alışveriş Merkezi İnş.Ltd.Şti Sahibi ve Müdürü  Ali İhsan Ulaş katılım sağladılar.

İmza töreninde ayrıca Susurluk Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Göçer , Şube ile Susurluk Ticaret Borsası olarak üyeleri için protokol imzaladılar.

Basınımızın değerli temsilcileri, Susurluk Kardeş Gazetesi’nden İrfan Ayyıldız, Beşeylül Gazetesi’den Gürdal Ergen ve Demirören Haber Ajansı’ndan aynı zamanda Susurluk Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcımız İbrahim Pamukçu da törende yer aldılar.