TEKNOLOJİ ODAKLI SANAYİ HAMLESİ PROGRAMI SAĞLIK VE KİMYA ÜRÜNLERİ ÇAĞRISI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Birliğimiz organizasyonunda (TOBB) 12 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 14:00’de internet üzerinden “Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı Bilgilendirme Semineri” düzenlenecektir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu işbirliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında ilan edilen sağlık ve kimya alanında 542 ürün ve 80 teknolojiyi destekleyen Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandrılacaktır.

Seminere;

linkinden katılım sağlanabilir.

Seminer Programı          :

14:00-14:30  Açılış Konuşmaları

14:30-15:30  Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı Tanıtımı Sunumu

Hakan Erten – Sanayi ve Tekn.Bak. Program Yön.Daire Bşk.

15:30-16:00 Soru-Cevap

Seminer ile ilgili iletişim : kobi@tobb.org.tr  - 0 312 218 24 54

Üyelerimize ve kamuoyuna önemle duyurulur