WORLD BUSINESS PROCESS CONGRESS (DÜNYA İŞ PROSESLERİ KONGRESİ)

07/08 Ekim 2016 tarihlerinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de uluslar arası bir kongre olan World Business Process Congress (Dünya İş Prosesleri Kongresi) düzenlenecektir.

Türkiye ve Azerbaycan arasında köprü görevi görecek olan Azerbaycan Devlet Bakanlığı  ve Türkiye’nin Azerbaycan Büyük elçiliği  tarafından desteklenen ve tüm dünya ülkeleri arasında köprü görevi görecek olan yeni bilgilerin paylaşılacağı,global düzeyde yeni iş fırsatlarının yakalanacağı bu kongreye katılımlarınızdan memnuniyet duyulacaktır.

Bu kongrenin amacı;

Rekabetçiliğin ön planda olduğu günümüzde insan,kaynak ve finansın stratejik yönetimi,kuruluşları farklı kılmakta ve rakiplerinden daha üst konumlara getirmektir.Üretim ve pazarlama konusunda inovatif yaklaşımlar ise verimlilik ve karlılık anlamında organizasyonların optimum büyümesini tetiklemektedir.Reformlara öncelik eden sürdürülebilir bölgesel kalkınma planları,tüm proseslere de teknoloji ve dijital dönüşüm dünyanın vazgeçilmesi olmuştur.

Dünya genelinde firmaların ve kurumların en iyi sonuçlara ulaştığı başarılı iş modellerinin içerdiği proseslerin katılımcılarla paylaşılması amacını taşımaktadır.Bununla birlikte birçok uluslar arası,yerel işletmelerin ve yeni girişim fikirlerinin işbirliği sağlayabileceği bir ortam yaratılması hedeflenmektedir.Kongre 3 salonda ve 6 zirve olarak gerçekleşecektir.Zirvelerin temaları şunlardır.

- Sürdürülebilir Bölgesel Kalkınma Zirvesi

- Stratejik Yönetim ve Liderlik Zirvesi

- Girişimcilik,İş Fikirleri ve Meslek Yatırımcılar Zirvesi

- Teknoloji Yatırımları ve Dijital Dönüşüm Zirvesi

- Finans ve Risk Yönetimi Zirvesi

- Pazarlama Süreçleri ve Marka Yönetimi Zirvesi

Bu kongrede Azerbaycan bazında “Krizi fırsata çevirmek için Türkiye’den ve Dünya’dan eşsiz bilgi&deneyim paylaşımları”nın sunulması hedeflenmektedir.

Bakü’de yapılacak olan Dünya İş Prosesleri Kongresi’ne fayda sağlamak ve organizasyonu hep birlikte yaşamak adına aşağıda belirtilen iletişim kanallarından bize ulaşabilirsiniz.Katılımlarınız ve destekleriniz,kongremizin başarısı için büyük önem arz etmektedir.

Üyelerimize ve kamuoyuna önemle duyurulur.

İletişim ve bilgi almak için ;

Sinem TUNCAY

Genel Sekreter Asistanı