2.KOBİLER KONFERANSI(KATAR)

TOBB,Katar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Katar Başbakanı Shaikh Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani’nin himayelerinde 17-18 Ocak 2017 tarihlerinde DOHA’ya ziyaret gerçekleştirilecektir.Söz konusu ziyarete Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi’de iştirak edeceklerdir.

Paneller,ikili görüşmeler (B2B) ve saha ziyaretlerinin gerçekleştirileceği “2017 2.Kobiler Konferansı”na iştirak edecek firmalara KOSGEB Desteği sağlanacaktır.

Programa katılacak firma temsilcilerimizin uçak,transfer ve yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere birliğimiz tarafından (TOBB) görevlendirilen GOLDEN BAY TURİZM YATIRIMLARI AŞ. Garanti Bankası Harbiye Şubesi TR47 0006 2000 0780 0006 2961 43 nolu TL hesabına 1.750.00.-TL ön avans bedeli yatırmaları gerekmektedir.Katılım Bedelinin kesinleşmesine müteakiben kalan tutar daha sonra talep edilecektir.

Ziyarete katılmak isteyen firmalarımızın http://kobilerkonferansi.tobb.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları,yüksek çözünürlüklü ve “jpeg” formatında bir fotoğraf,pasaportun renkli kısmı ve avans bedelinin ödendiğine dair banka dekontunun da This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine en geç 09 Ocak 2017 tarihine kadar iletmeleri gerekmektedir.

Kişi başı organizasyon giderleri katılımcı sayısına göre değişiklik gösterdiğinden,avans ödemesini yapmış firmalarımızın vazgeçmeleri halinde yapılan ödemenin geri iadesi için 11 Ocak 2017 tarihine kadar TOBB’a yazılı olarak bildirimde bulunmaları gerekmektedir.

Taslak Program ve Başvuru Formu’na www.tobb.org.tr adresinde “Hizmetler” başlığı altında “ Uluslar arası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilir.

Ayrıntılı bilgi için ;

Kaan Gaffaroğlu : 0 312 218 22 20