SUSURLUK TİCARET ODASI ÜYELERİNİN DİKKATİNE!

5174 Sayılı Teşkilat Kanunumuzun 84.maddesi gereğince;
Odamızın organ seçimleri Ekim-Kasım 2017 ayları içerisinde yapılacaktır.
5174 Sayılı Kanunun 10.maddesi ve Organ Seçimleri Yönetmeliğinin 8.maddesi hükümleri uyarınca, üyelerimizin faaliyetleri gereği Gelir ve Kurumlar Vergisi Mükellefi olmaları gerekmektedir.
Organ Seçimleri Yönetmeliğinin 8.maddesi hükümleri gereğince;
Üyelerimizin oylarını kullanabilmeleri ve ilçe seçmen kuruluna sunulacak seçmen listelerinde yer alabilmeleri açısından 13/09/2017 - 22/09/2017 tarihleri arasında odamıza gelerek vergi mükellefiyet durumlarını kontrol ettirmeleri, vergi dairesi kayıtları ile oda kayıtları arasında bir farklılık var ise durumlarını vergi dairesinden alacakları mükellefiyet belgeleri ile birlikte düzeltmeleri gerekmektedir.
22 Eylül 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar kontrollerini yaptırmayan, var ise hataları düzelttirmeyen üyelerimiz, oda kayıtlarını kabullenmiş sayılacaklardır.
Üyelerimizin seçme ve seçilebilme haklarını kullanabilmeleri ve mağduriyet yaşamamaları açısından prosedürde belirtilen şekilde hareket etmeleri önem arz etmektedir.
Üyelerimize ilanen tebliğ olunur.