ilköğretim Haftası

TİCARET ODASI

---*---

_______________________________________________

(Han Mah.Şehit Fikret Güney Cad.No:6 SUSURLUK Tel:0266 8654672 Fax: 8654673)

_______________________________________________

16/09/2016

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İlker KURT’un,20 Eylül 2016 İlköğretim Haftası  sebebi ile yayımlamış olduğu kutlama mesajı ;

İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

2016-2017 Eğitim-öğretim yılına başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve mükemmelleşme çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır.

Hayatımzın en önemli aşamalarından birisi olan eğitim ve öğretim hayatında göstereceğimiz başarılar,her eğitim ve öğretim döneminin bir önceki yıldan daha verimli ve başarılı geçmesi,ileri de yetişkin bir birey olarak yaşayacağımız hayatın ve gerçekleştireceğimiz başarıların temeli ve teminatı olacaktır.

Sayın Öğretmen Arkadaşlarımız ;

Mesleğinizin asıl amacı; genç nesillerimize çağın gerektirdiği bilgi ve donanımı kazandırıp,onları geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak,gerekli bilgi düzeyine ulaştırmaktır.Öğrencilerimize gerekli bilgi ve beceriyi kazandırarak onları hayata ve geleceğe hazırlamak en temel ve asli görevinizdir.

Sayın Veliler;

Çocuklarımızın geleceği için okulları ile sürekli olarak iletişimde olmanız büyük önem arz etmektedir.Öğrenci,Öğretmen,Veli ilişkileri her zaman başarıyı getirecektir.

Sayın Öğrencilerimiz;

Sizler,bizim ülkemizin ve milletimizin geleceğinin teminatısınız.Bizlerin bütün gayretleri,sizlerin donanımlı ve çağdaş bir şekilde yetişmeniz,önümüzdeki günlerde ülkemizin geleceğini tayin eden bilim adamları,doktorları,uzmanları,hukukçuları,yöneticileri,öğretmenleri olmanızı sağlamaktır. Okuyan, sorgulayan, sonuç alabilen,ülkesini,milletini,devletini,tarihini ve bayrağını seven bir nesil olarak yetişmeniz en büyük amacımız ve dileğimizdir.

Bütün bu vesile ile bütün öğretmenlerimizin,velilerimizin,öğrencilerimizin ve toplumumuzun ilköğretim haftasını şahsım ve Susurluk Ticaret Odası adına kutluyor,gençliğimize ve yeni nesillerimize başarılar getirmesini temenni ediyorum.

İlker KURT

Susurluk Ticaret Odası