Susurluk Ticaret Odası Genel Sekreteri Yücel SARI Proje Eğitiminde

Susurluk Ticaret Odası Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre;

Bilindiği üzere T.C.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’na  sunduğumuz “ Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi-II ” programı kapsamında İşsiz Nüfusun Nitelikli İşgücüne Dönüşümü Projesi başlıklı istihdam projemiz uygun bulunmuş ve hibe almaya hak kazanmıştı.

Susurluk Ticaret Odası olarak projemizin nasıl yürütüleceği konusunda sözleşme makamı tarafından Ankara Çankaya’da  Vivaldi CE Gold Hotel’de 28-29-30 Eylül 2016 tarihlerinde verilen proje eğitimine odamızın Genel Sekreteri ve Proje Koordinatörü Yücel SARI ve proje mali işler sorumlusu SMMM Ali Utku Duran katılmışlardır.

Eğitim sonucunda proje ekibine,projenin nasıl yürürtüleceği konusunda eğitim verilmiş ve eğitim sonucunda  ;

“İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi ve Operasyon Faydanıcılarının Kurumsal Kapasitesinin Desteklenmesi,Bilgilendirme ve Tanıtım Tenik Yardım Projesi” kapsamında “Hayat Boyu Öğrenme II Hibe Programı  Hibe Projesi Uygulama” sertifikası almaya hak kazanmışlardır.