AHİ GÜVEN DONMUŞ GIDA KONSERVE İMAL.VE AMB.SAN.VE TİC.A.Ş.’Yİ ZİYARET ETTİK

Odamız Genel Sekreteri Yücel SARI ve Muamelat Memuru Merve ERGEN, üye ilişkilerinin geliştirilmesi, firmalarımızın tanıtımı ve dış ticaret bilgilerini geliştirilmesi etkinlikleri kapsamında 21 Ekim 2016 Cuma günü saat 11.00’de Ümiteli Mahallemizde kurulu bulunan Ahi Güven firmasını ziyaret etmişlerdir. Odamız temsilcilerini Ahi Güven Firmasının ortaklarından, fabrika genel müdürü ve aynı zamanda Susurluk Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Mete Seyfeli ağırlamış olup, yapılan temasta firmanın tanıtımı yapılmış, odanın firmalarla nasıl bir ilişki kurması gerektiği üzerinde durulmuş, bu tür ziyaretlerin daha sık yapılması üzerinde durulmuştur. Sayın Mete SEYFELİ’nin odamızdan istekleri, talepleri ve tavsiyeleri alınmıştır. Ziyarete ilişkin rapor Odamızın Resmi Web Sitesinde ve Facebook kanallarında yayımlanmıştır.

Sayın Mete SEYFELİ’ye nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyor, iş hayatında başarılar diliyoruz.