YÖRSAN GIDA MAM.SAN.VE TİC.A.Ş.DIŞ TİCARET SERVİSİNİ ZİYARET ETTİK

Odamız Genel Sekreteri Yücel SARI ve Muamelat Memuru Merve ERGEN, Dış Ticaret İlişkilerinin  geliştirilmesi,ilçemizin ihracat potansiyelinin tespit edilmesi  etkinlikleri kapsamında 20 Ekim 2016 Perşembe günü saat 09.30’de  Organize San.Bölgesi’nde kurulu bulunan Yörsan Gıda Mamülleri San.ve Tic.AŞ.Dış Ticaret Servisini ziyaret etmişlerdir.Odamız temsilcilerini,Yörsan Dış Ticaret Servisi yetkililerinden Ali ÖZGÜL ve Erman UZUNCA ağırlamış olup,yapılan temasta firmanın dış ticaret çalışmalarının tanıtımı yapılmış,odanın firmalarla nasıl bir ilişki kurması gerektiği üzerinde durulmuş,bu tür ziyaretlerin daha sık yapılması üzerinde durulmuştur.Dış Ticaret Servisi yetkililerinin odamızdan istekleri,talepleri ve tavsiyeleri alınmıştır.Ziyarete ilişkin rapor Odamızın Resmi Web Sitesinde ve Facebook kanallarında yayımlanmıştır.

Sayın Ali ÖZGÜL ve Erman UZUNCA’ya nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyor,iş hayatında başarılar diliyoruz.