SUSURLUK TİCARET ODASI,YÜRÜTMEKTE OLDUĞU AB PROJESİNDEN DENETİM GEÇİRDİ.

Sözleşme Makamı;T.C.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Dairesi Başkanlığı,Yararlanıcısı T.C.Milli Eğitim Bakanlığı(Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü),Proje Sahibi ve Koordinatörü Susurluk Ticaret Odası olan, Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi II programı kapsamında, İşsiz Nüfusun Nitelikli İşgücüne Dönüşümü Projemiz;

T.C.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Dairesi Başkanlığı Uzmanı Seyid Ahmet Tiryaki tarafından 13 Mart 2017 Pazartesi günü denetlenmiş olup,projenin yürütülmesi ve mevcut durumu değerlendirildi.Yapılan denetim ve gözden geçirme esnasında Oda’ya tavsiyelerde bulunuldu.Proje yürütmenin merhale ve aşamaları hakkında bilgi verildi.Proje gözetim denetimine Yönetim Kurulu Başkanı İlker KURT yanında,Proje Koordinatörü olarak Yücel SARI,Proje Mali İşler Sorumlusu Ali Utku DURAN,Proje Asistanı Erkan DEMİRLİÇAKMAK katıldılar.