Susurluk Ticaret Odası,Bengi Projesi Etkinliklerini Ziyaret Etti

Susurluk Kaymakamlığı ve Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen BENGİ Projesi kapsamında,Susurluk Ticaret Odası olarak siz sayın üyelerimizi ve halkımızı,Susurluk Parkı'nda gerçekleştirilen Kitap Okuma ve İmza etkinliklerine katılmaya,kendiniz ve çalışanlarınıza birer kitap alarak etkinliklere katkıda bulunmaya,çalışanlarınız ile birlikte etkinliği ziyaret etmeye,projenin başarısının arttırılmasına,ilçemizin tanınırlığının arttırılmasına,okuma alışkanlıklarınızı arttırmaya davet ediyoruz.

Susurluk Ticaret Odası olarak; AB Projesi kapsamında yürüttüğümüz İşsiz Nüfusun Nitelikli İş gücüne Dönüşümü İstihdam Projesinde (İçme Sütü İşleme Elemanlığı)yer alan kursiyerlerimizi eğitimleri sonrasında Susurluk Parkı’ndaki Kitap Okuma Etkinliği ve İmza Kampanyası programına götürdük.Kendilerinin kitap okumayı alışkanlık haline getirmelerine ve yeni kitaplar alarak kocaman bir kütüphane edinmelerine katkı sağlamaya çalıştık.

Ziyaret etkinliğimize 38 adet kursiyerimiz,2 adet proje eğitmenlerimiz(Gıda Mühendisi Gülahmet ÇULHA,Gıda Mühendisi Tuğba AVCI),Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İlker KURT,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Serkan BAYKAL,Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Özgür ÖZGÜL ve Genel Sekreterimiz Yücel SARI katıldı.

Odamızın ziyaret etkinliklerinde Yönetimimiz,Genel Sekreterimiz, Kursiyerlerimiz,Eğitmenlerimiz;Bengi Projesi kapsamında burada bulunan yazarlarımızla bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldular.Yapılan bu ziyarette Susurluk Kaymakamımız Sayın Yalçın SEZGİN’de oda yönetimimizle birlikteydiler.

Susurluk Ticaret Odası,yapılan ziyarette etkinlik kapsamında bulunan bütün yazarlarımızın,bütün kitaplarından birer tane alarak hem Bengi projesine katkıda bulundu,hem de yapılacak oda binamızdaki yeni düzenlemede okuma köşesi oluşturulmasında ilk adımını atmış oldu.