Vergi Dairesi Müdürü İrfan Baran DAL Odamızı Ziyaret Etti.

Susurluk Vergi Dairesi Müdürü Sayın İrfan Baran DAL,Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İlker KURT’u 12 Mayıs 2017 Cuma günü saat 10.30’da makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Sayın İrfan Baran DAL,6736 Sayılı Kanun Kapsamında Vergi Borçlarını yapılandırmış mükelleflerin,yapılandırmanın 1.ve 2. taksidinin son ödeme tarihi 31 Mayıs 2017 olduğunu,ödemelerin yapılmadığı takdirde yapılandırmaların bozulacağını dile getirerek,üyelerimize ve kamuoyuna bu hususta bir bilgilendirme ve duyuru yapılmasının faydalı olacağını dile getirdi.

Ticaret Odası Başkanı İlker KURT,üyelerimize ay sonuna kadar belirli aralıklarla bilgilendirme sms’i atılacağı,odamızın web sitesinde ve facebook kanallarında yayınlanacağını bildirdi.

İki amir,kurumlar arası ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve işbirliğinin arttırılması temennesinde bulundular.