Kosgeb Uygulamalı Girişimcilik Kursu Sertifikaları Dağıtıldı

20-28 Şubat 2017 tarihleri arasında Odamızın Şerafettin Tunalı Toplantı ve Konferans Salonu’nda yapılan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde başarılı olan kursiyerlerimizin sertifika dağıtım töreni yapıldı.

Kursumuz 30 kişi ile başlamış olup,sertifika almaya 26 kursiyerimiz hak kazanmışlardır.
Kursiyerlerimizin sertifika dağıtım törenine İlçemiz Kaymakamımız Sayın Yalçın SEZGİN, KOSGEB Balıkesir İl Müdürlüğü adına Uzman Kadir DAĞDEVİREN ve Meslek Danışmanı Sadettin KOCAGÖZ,Emniyet Müdürümüz Sayın Nafi Emre UÇAR,Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Emrah ÇIRA,Sosyal Güvenlik İlçe Müdürümüz Uysal EROĞLU,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın SAİT,Meclis Başkanımız Mehmet ÇETİN ve Yönetim Kurulu Başkanımız İlker KURT,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İrfan AYYILDIZ ve kursiyerlerimiz katılmışlardır.

Program;Susurluk Ticaret Odası Başkanımız İlker KURT’un açış konuşması ile başlamış olup,KOSGEB Balıkesir Uzmanı Kadir DAĞDEVİREN’in kursiyerlere hitabı ile devam etti.Daha sonra Kaymakamımız başta olan olmak üzere Müdürlerimizin Kursiyerlere sertifikalarını takdim etmeleri ve aile fotoğrafı ile sona erdi.