Tanap Projeleri Tanıtımı

06 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 16.30’da Susurluk Ticaret Odası Şerafettin Tunalı Toplantı ve Konferans Salonu’nda başta Susurluk Ticaret Odası yönetimi olmak üzere üyelerimize,sivil toplum kuruşları temsilcilerine,oda-dernek başkanlarına,firma yetkililerine,kamu ve yerel yönetim temsilcilerine ilçemizden geçecek olan TANAP Boru Hattı kapsamında sunulacak olan TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programlarının tanıtımı yapıldı.

Bu proje kapsamında ilçemizdeki kurum ve kuruluşlar,sivil toplum kuruluşları,kar amacı gütmeyen kuruluşlar,kırsal mahallelerimizdeki çiftçi kayıt sistemine dahil üreticilerimiz,KOBİ’lerimiz 23 Ağustos 2017 tarihine müracaatta bulunabilirler.

Proje kapsamında başvuru sahipleri sosyal ve çevre yatırım programlarında proje sunabileceklerdir.

Proje kapsamında küçük ve orta ölçekli proje başvuruları yapılabilecek olup,küçük ölçekli projelerin bütçe büyüklüğü üst sınırı 200.000,00.-TL,orta ölçekli projelerin bütçe büyüklüğü alt sınır 200,000.00.-TL,üst sınır 1.500.000,00.-TL olup,destek sınırları Kamu Kurum ve Kuruluşları,Sivil Toplum Kuruluşları,Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlar için %95,KOBİ’ler için %70 sınırındadır.

Konuya ait ayrıntılı ve detaylı bilgi Susurluk Ticaret Odası Web Sitesinin duyurular bölümünde,Susurluk Ticaret Odası Facebook kanallarımızda yayımlanmıştır.

Kamuoyuna önemle duyurulur.