15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı çerçevesinde
12 Temmuz 2017 Çarşamba günü Göbel ve Karapürçek Mahallelerimizdeki şehitliklerimiz ve şehitlerimiz ziyaret edildi.

Ziyarete protokolün yanı sıra odamız yönetim kurulu başkanı Sayın İlker KURT katılmışlardır.

Program,13 Temmuz 2017 Perşembe günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İlker KURT,Ticaret Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sefer GÖÇER,
Saat 11.00’de Balıkesir Balkonuk Center’de düzenlenecek Balıkesir Oda-Borsalarının da katılacağı Balıkesir Sivil Diyalog Platformunun,TOBB’nin ilettiği Basın Bülteni,Balıkesir Kamuoyuna okunması ile devam edecek,
14 Temmuz günü saat 14.00’de Çarşı Camii’nde Kuran’ı Kerim Tilaveti okunacak,dualar ve ikramlar yapılacak,saat 16.00’da Atatürk Parkı’nda 15 Temmuz Resim Sergisi açılacak,
15 Temmuz Cumartesi günü saat 11.15’de Atatürk Heykelinden başlayacak,Susurluk stadyumu çevresinden dönülerek Adnan Menderes Parkı’nda tamamlanacak yürüyüş yapılacak,Yatsı Namazı öncesi Kuranı Kerim tilaveti ve dualar yapılacak,namaz sonrası Adnan Menderes Parkı’nda Susurluk Ticaret Odası ve Borsası ortaklığında ikramlar sunulacaktır.Gece 00.12’de sala okunacak,gece 02.32’de sayın Cumhurbaşkanımız Canlı Yayında halkımıza hitap edecektir.Demokrasi nöbetlerinin de devam edeceği nöbet sabah namazında sona erecek ve katılımcılar Bolu Sofrasının hazırlamış olduğu ikramlar sunulacaktır.