PROJEMİZİN SERTİFİKA TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

24 Ağustos 2017 Perşembe günü odamızın AB ve işkur ortaklı projesi olan "İşsiz Nüfusun Nitelikli İş gücüne Dönüşü" projesinin kapanış paneli ve sertifika töreni gerçekleşti. 6 ay boyunca eğitim alan kursiyerlerimiz, tamamlanan eğitimlerinin ardından sertifikalarını aldılar. Süt işlemeciliği faaliyetini yapan firmalarımızla görüşme sağladığımız kursiyerlerimiz için istihdam fırsatını da sağladık.
Sertifika töreninde bulunan ilçemiz Kaymakamı Yalçın Sezgin açılış konuşmasında, odamızın eğitime verdiği önem ve özenle gurur duyduğunu, daha önceden de ilçemizde gerçekleştirilen ilk kitap fuarına verdiğimiz destekten dolayı çok müteşekkir olduğunu ve tayin sebebiyle ilçemize veda edecek olmasına rağmen ilk fırsatta organizasyonlarımıza katılmaktan mutluluk duyacağını dile getirdi.