SUSURLUK AYRANI VE SUSURLUK TOSTU TESCİLLENDİ

2013 yılından bu yana ilçemizin kıymetli ürünleri "Susurluk Ayranı" ve "Susurluk Tostu"'nun ulusal düzeyde tescillenmesi için Türk Patent ve Marka Kurumu'na yaptığımız başvurumuz sonuçlandı. Susurluk Ayranı ve Susurluk Tostu'nun Coğrafi İşaret Tescil Belgesini Susurluk Ticaret Odası olarak ilçemiz adına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yrd. Doç Dr. Hasan Ali Çelik, Müsteşar Dr. Veysel Yayan ve Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habib Asan'ın elinden aldık.
Susurluk Ayranı ve Susurluk Tostu bundan sonra Tescilli Coğrafi İşaretli Ürünler kapsamında yer almaktadır.
Susurluk Ticaret Odası olarak ilçemize hizmet vermekten gurur duyuyor, tescilin başta Susurluk olmak üzere ülkemize de hayırlı olmasını diliyoruz.