SEÇİM DUYURUSU

ODAMIZ BAŞKANLIĞI’NDAN ÜYELERİMİZE DUYURU

Odamızın Organ Seçimleri 01 Nisan 2018 Pazar günü Susurluk Ticaret Odası Şerafettin Tunalı Toplantı ve Konferans Salonu’nda başlayacak ve seçimler 12 Nisan 2018 Perşembe günü saat 22.00’de sona erecektir.

Seçimler sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar,ayrıntılı bilgi notları,duyurular,seçim takvimi; odamızın web sitesinde (www.susurlukto.org.tr) duyurular bölümünde yayımlanmıştır.

Aşağıda belirtilen konularda gereken hassasiyetin gösterilmesi önem arz etmektedir.

· Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimi,01 Nisan 2018 Pazar günü Susurluk Ticaret Odası Şerafettin Tunalı Toplantı ve Konferans Salonu’nda 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

· Gerçek kişi üyelerimiz,oylarını kimlik belgesi veya kimliğini belirten herhangi bir belge ile oylarını kullanabileceklerdir.

· Tüzel Kişilik Temsilcileri (AŞ.,Ltd.Şti,Koll.Şti,Kooperatif,vb.) , sandık başına gelirken,temsil ettikleri Tüzel Kişiliğe ait Ticaret Sicil Müdürlüğü’nden alacakları Seçim Yetki Belgesini ve kimlik belgelerini ibraz etmek zorundadırlar.

Seçim Yetki Belgesini alacak tüzel kişilik temsilcileri,odamız bünyesindeki Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne Müdürlük bünyesindeki matbu dilekçe ile başvurarak,herhangi bir harç ve ücret ödemeden yetki belgelerini alabilecekler ve seçim sırasında sandık kuruluna ibraz edeceklerdir.

· Seçim Yetki Belgeleri,Odamız bünyesindeki Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 26 Mart 2018 Pazartesi gününden itibaren düzenlenmeye başlayacak ve seçimler sırasında da verilebilecektir.

· Üyelerimiz,kesinleşmiş meslek grupları seçmen listelerini dilekçe ile talep edebilecekler ve ücretsiz olarak temin edebileceklerdir.

· Temsil konusunda yeterince bilgi sahibi olmayan üyelerimiz,mesai saatleri içerisinde odamızdan gerekli bilgilendirmeyi alabilirler