SİGORTA TEMİNATI BULUNMAYAN VEYA YÜKSEK PRİMLER İLE SİGORTA YAPTIRMAK ZORUNDA KALAN SEKTÖRLER

Sigorta Teminatı bulunmayan veya çok yüksek primler ile sigorta yaptırmak zorunda olan aşağıda yazılı sektörlerde faaliyet gösteren firmaların tespit edilmesine yönelik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından bir çalışma yapılmaktadır.

Bu kapsamda “Mobilya İmalatı” , “Kauçuk ve plastik ürünlerinin imalatı” ,

“Suni ve sentetik elyaf imalatı” , “Ağaç ve ağaç ürünleri ve mantar ürünleri imalatı(mobilya hariç):saz,saman ve benzeri malzemelerden örülerek yapılan eşyaların imalatı” ile “Tekstil ürünleri imalatı” sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların, www.sigorta.org.tr adresinde yayımlanan anket formunun doldurularak elektronik ortamda Birliğimize iletilmek üzere 15 Mayıs 2018 tarihine kadar Sigortacılık Levhasına kayıtlı Sigorta Acentesine (İlçemizde kayıtlı sigorta acentelerinin hepsi Levhaya kayıtlıdır.) teslim edilmesi gerekmektedir.

Bu bilgilerin ışığında aşağıda belirtilen sektörlerde faaliyet gösteren üye firmalarımız ve odamıza kayıtlı bulunmayan esnaflarımızın,adreste belirtilen anket formunu doldurarak (anket formu odamızdan da temin edilebilir.) ilçemizde sigortacılık faaliyeti gösteren firmalarımıza teslim etmeleri önem arz etmektedir.

01. Mobilya İmalatı

02. Kauçuk ve Plastik Ürünlerinin İmalatı

03. Suni ve Sentetik Elyaf İmalatı

04. Ağaç ve Ağaç Ürünleri İmalatı

05. Mantar Ürünleri İmalatı

06. Tekstil Ürünleri İmalatı

Odamıza kayıtlı Sigorta Acenteleri

01. İdris Topcu – Ozan Sigorta Acenteliği

02. İbrahim Pamukçu – Pamukçu Sigorta Acentesi Aracılık Hizmetleri

03. Şora Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti

04. Ayazbey Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti Susurluk 2.Şub.

05. Arbalet Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti Susurluk Şub.

06. Simpaş Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti Susurluk Şub.

07. Ersin Demiryakan Demiryakan Sigorta Acenteciliği

08. Adabay Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti Susurluk Şub.

09. Şefik Eladağ-Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti Susurluk Şub.