İNOVASYONLA YERLİ ÜRETİM VE KOBİLERİN GÜCÜ DİJİTAL ETKİNLİĞİ

Turkcell'in satın alma politikaları ve yerlilik programları hakkında bilgi vermek üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Birliğimiz ve Turkcell işbirliğinde 14 Haziran 2022 Salı günü saat 13:00'te "İnovasyonla Yerli Üretim ve KOBİ'lerin Gücü" dijital etkinliği gerçekleştirilecektir. Etkinliğe ilişkin program ekte sunulmaktadır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Bülent Aksu ile Turkcell CEO'su Sn. Murat Erkan'ın katılımıyla dijital ortamda gerçekleştirilecek etkinlikte Turkcell'in tedarik zinciri çalışmaları, Tedarikçi Eksenli İnovasyon Programı, Büyük Ortağım Programı, Yerlilik Programı, Dijital İş Çözümleri ile Yerli Malı Belgesi uygulaması anlatılacak, ayrıca siber güvenlik ve yapay zeka alanında Turkcell ile işbirliği imkanlarından bahsedilecek, etkinlik sonunda katılımcıların soruları cevaplanacaktır.

İnovasyonla Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü

(Dijital Etkinlik)

14 Haziran 2022 Salı – Saat: 13:00

Dijital etkinliğe katılmak için kayıt adresi: https://turkcellkobigunu.com

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Bülent Aksu ile Turkcell CEO’su Sn. Murat Erkan’ın katılımıyla dijital ortamda gerçekleştirilecek etkinlikte Turkcell’in tedarik zinciri çalışmaları, Tedarikçi Eksenli İnovasyon Programı, Büyük Ortağım Programı, Yerlilik Programı, Dijital İş Çözümleri ile Yerli Malı Belgesi uygulaması anlatılacak, ayrıca siber güvenlik ve yapay zeka alanında Turkcell ile işbirliği imkanlarından bahsedilecek, etkinlik sonunda katılımcıların soruları cevaplanacaktır.

Etkinliğe katılmak için ;

adresinden kayıt olunması gerekmektedir.

Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

Saat 13:00 – 13:30   Protokol Konuşmaları

• Murat ERKAN /Türkcell CEO
  • Bülent AKSU/Türkcell Yönetim Kurulu Başkanı
  • M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU/Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı