KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİ ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE !

Odamıza kayıtlı kadın ve genç girişimci üyelerimizin arasından 16 kişilik Balıkesir Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler İl İcra Kurul üyeliği için seçimler yapılacak olup;

Odamıza kayıtlı kadın ve genç girişimci adaylarımızın www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinde bulunan başvuru formunu doldurarak veya odamızdan temin edecekleri başvuru formunu doldurarak 23 Ocak 2019 Çarşamba günü mesai saati birimine kadar odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kadın ve Genç Girişimci adayı olmak için aranan şartlar ve kriterler aşağıdadır.

01.Odaya kayıtlı üye olmak,

02.Ticaret Siciline kayıtlı tüzel kişiliklerde,tüzel kişinin sahibi,ortağı,yönetim kurulu üyesi,genel müdürü,murahhas azası olması,gerçek kişilerde işyeri sahibi olması,

03.Genç girişimci adayları için 18 yaşını doldurmuş olması,40 yaşından ise gün almamış olması,

04.Balıkesir İl sınırları içerisinde fakülte,yüksekokul ya da enstitüde girişimcilik ile ilgili olarak çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri,öğretim görevlileri,öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler yaş sınırı aranmaksızın müracaat edip seçilebilirler.