TOBB BALIKESİR İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ İÇİN ADAYLARIMIZ BELLİ OLDU

Sayın Üyemiz,

Odamızın Balıkesir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.00-16.00 saatleri arasında odamızda gerçekleştirilecektir.

Kurulda kaydı bulunan üyelerimizin,belirtilen gün ve saat aralığında kimlikleri ile birlikte oylarını kullanmak üzere odamıza gelmeleri ve oylarını kullanmak zorundadırlar.

Seçmen listesinde yeralan ve il icra komitesinde görev yapmak üzere aşağıda bilgileri yazılı üyelerimiz, adaylık için müracaat etmiş bulunmaktadırlar.

İl İcra Komitesi Temsilcisi için adaylık başvurusunda bulunan adaylar arasından seçimler yapılacaktır.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Adaylarımız :

01. Feyza Curacı - Özel Seçkin Kreş

02. Gizem Cemre Seyfeli Sert – Ahi Güven Donmuş Gıda Konserve İmalat ve Ambalaj San.ve Tic.AŞ.Susurluk Şubesi

Not: En çok oyu alan aday asil,diğeri yedek olacaktır.